Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42427
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Левківська, Т. М. | - |
dc.contributor.advisor | Крижановський, С. Й. | - |
dc.contributor.author | Черненко, В. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T10:51:13Z | - |
dc.date.available | 2023-11-17T10:51:13Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Черненко В. Ю. Розроблення технології отримання снеків із кабачків. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. М. Левківська, С. Й. Крижановський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 105. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42427 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Розроблення технології отримання снеків із кабачків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_104.pdf | 110.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.