Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42427
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЛевківська, Т. М.-
dc.contributor.advisorКрижановський, С. Й.-
dc.contributor.authorЧерненко, В. Ю.-
dc.date.accessioned2023-11-17T10:51:13Z-
dc.date.available2023-11-17T10:51:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧерненко В. Ю. Розроблення технології отримання снеків із кабачків. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. М. Левківська, С. Й. Крижановський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 105.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42427-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозроблення технології отримання снеків із кабачківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_104.pdf110.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.