Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЖелєва, Т. С.-
dc.contributor.authorПлужнік, Р. А.-
dc.date.accessioned2023-11-17T10:08:57Z-
dc.date.available2023-11-17T10:08:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПлужнік Р. А. Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42419-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.