Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42414
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorМінько, І. В.-
dc.date.accessioned2023-11-17T09:52:20Z-
dc.date.available2023-11-17T09:52:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМінько І. В. Аналіз сучасних тенденцій розробки захисних покриттів для м'ясних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. А. Большакова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 91.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42414-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАналіз сучасних тенденцій розробки захисник покриттів для м'ясних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.