Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42384
Title: Особливості виробництва м'ясних напівфабрикатів у воєнний час
Authors: Івасенко, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Большакова, В. А.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Івасенко І. В. Особливості виробництва м'ясних напівфабрикатів у воєнний час. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. А. Большакова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 81.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42384
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.