Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42372
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЧуйкова, С. В.-
dc.contributor.authorБоровська, А. Я.-
dc.date.accessioned2023-11-16T10:31:35Z-
dc.date.available2023-11-16T10:31:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБоровська А. Я. Перспективи застосування борошна тефу в органічному виробництві. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. В. Чуйкова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 75.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42372-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи застосування борошна тефу в органічному виробництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_75.pdf110.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.