Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42372
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чуйкова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Боровська, А. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-16T10:31:35Z | - |
dc.date.available | 2023-11-16T10:31:35Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Боровська А. Я. Перспективи застосування борошна тефу в органічному виробництві. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. В. Чуйкова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 75. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42372 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Перспективи застосування борошна тефу в органічному виробництві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_75.pdf | 110.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.