Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42365
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКотляр, О. В.-
dc.contributor.authorЯрьоменко, О. В.-
dc.date.accessioned2023-11-16T08:54:39Z-
dc.date.available2023-11-16T08:54:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЯрьоменко О. В. Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Котляр. Харків: ДБТУ, 2023. С. 72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42365-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинної олійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.