Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42354
Название: Особливості реалізації органічної овочевої продукції
Авторы: Нікітіна, О. М.
Научный руководитель: Левкіна, Р. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Нікітіна О. М. Особливості реалізації органічної овочевої продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 126 «Економічні науки». наук. кер. Р. В. Левкіна. 2012. С. 258-263.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуті та проаналізовані канали реалізації в цілому овочевої продукції в тому числі органічної
In the article considered and analysed channels of realization on the whole of vegetable products including organic
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42354
Располагается в коллекциях:Випуск 126: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_126_2012_33.pdf274.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.