Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42354
Название: | Особливості реалізації органічної овочевої продукції |
Авторы: | Нікітіна, О. М. |
Научный руководитель: | Левкіна, Р. В. |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Нікітіна О. М. Особливості реалізації органічної овочевої продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 126 «Економічні науки». наук. кер. Р. В. Левкіна. 2012. С. 258-263. |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглянуті та проаналізовані канали реалізації в цілому овочевої продукції в тому числі органічної In the article considered and analysed channels of realization on the whole of vegetable products including organic |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42354 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 126: Економічні науки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_126_2012_33.pdf | 274.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.