Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42325
Название: | Спеціалізація у формування ефективності виробництва гречки |
Авторы: | Кучер, А. В. |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Кучер А. В. Спеціалізація у формування ефективності виробництва гречки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 126 «Економічні науки». 2012. С. 196-203. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. тех. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 126 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розкрито результати досліджень впливу спеціалізації на формування економічної ефективності виробництва гречки в агропідприємствах. The results of researches of the influence of specialization on the formation of the economic efficiency of production of buckwheat in agricultural enterprises have been given in the article. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42325 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 126: Економічні науки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_126_2012_25.pdf | 375.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.