Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42325
Название: Спеціалізація у формування ефективності виробництва гречки
Авторы: Кучер, А. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Кучер А. В. Спеціалізація у формування ефективності виробництва гречки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 126 «Економічні науки». 2012. С. 196-203.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. тех. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 126
Краткий осмотр (реферат): У статті розкрито результати досліджень впливу спеціалізації на формування економічної ефективності виробництва гречки в агропідприємствах.
The results of researches of the influence of specialization on the formation of the economic efficiency of production of buckwheat in agricultural enterprises have been given in the article.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42325
Располагается в коллекциях:Випуск 126: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_126_2012_25.pdf375.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.