Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42314
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorРадванський, В. С.-
dc.date.accessioned2023-11-15T09:52:15Z-
dc.date.available2023-11-15T09:52:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРадванський В. С. Удосконалення технології м'ясних паштетів із використання білково-жирової емульсії. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. М. Головко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 48.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42314-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення технології м'ясних паштетів із використанням білково-жирової емульсіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_48.pdf136.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.