Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеремська, Т. В.-
dc.contributor.authorПипінський, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-11-15T09:28:58Z-
dc.date.available2023-11-15T09:28:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПипінський Д. О. Розробка технології термостабільних начинок на основі молочної сировини. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. В. Черемська. Харків: ДБТУ, 2023. С. 44.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42310-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка технології термостабільних начинок на основі молочної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.