Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42188
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorМироненко, В. О.-
dc.date.accessioned2023-11-14T12:13:26Z-
dc.date.available2023-11-14T12:13:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМироненко В. О. Вівсяне печиво покращеного нутрієнтного складу. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків: ДБТУ, 2023. С. 36.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42188-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВівсяне печиво покращеного нутрієнтного складуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.