Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42118
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.advisorДіхтярь, А. М.-
dc.contributor.authorГоловко, К. В.-
dc.date.accessioned2023-11-13T10:27:36Z-
dc.date.available2023-11-13T10:27:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГоловко К. В. Використання вторинних продуктів переробки овочевої сировини у виробництві мармеладу. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. С. 14.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42118-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання вторинних продуктів переробки овочевої сировини у виробництві мармеладуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.