Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42035
Назва: К вопросу повышение качества прессовых соединений стальных или чугунных деталей
Інші назви: До питання підвищення якості пресових з'єднань сталевих або чавунних деталей
The question of improvement of pressing connections quality of steel or cast-iron details
Автори: Тарельник, В. Б.
Братущак, М. П.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Тарельник В. Б., Братущак М. П. К вопросу повышение качества прессовых соединений стальных или чугунных деталей. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 121 «Технічний сервіс машин для рослинництва». 2012. С. 128-132.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 121
Короткий огляд (реферат): Предложен новый способ повышения усталостной прочности валов в прессовых соединениях. Способ осуществляется в защитной среде аргона путем формирования методом электроэрозионного легирования на внутренней поверхности ступицы, у ее торца, кольцеобразного покрытия из меди или оловянной бронзы
Запропонований новий спосіб підвищення втомної міцності валів в пресових з'єднаннях. Спосіб здійснюється в захисному середовищі аргону шляхом формування методом електроерозійного легування на внутрішній поверхні маточини, у її торця, кільцеподібного покриття з міді або олов'яної бронзи.
The new way of increase of fatigue durability of billows in pressing connections is offered. The method is carried out in the protective environment of argon by a method of formation of an electroerosive alloying on an internal surface of a nave, at its cross-cut end, an annular copper or tin bronze coverage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42035
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Випуск 121: Технічний сервіс машин для рослинництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_121_2012_24.pdf331.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.