Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41968
Назва: | Культурологічна складова виховання студентської молоді |
Автори: | Мазоренко, М. О. |
Ключові слова: | Вища школа;Інноваційні форми;Виховання;Культура майбутнього спеціаліста;Высшая школа;Инновационные формы;Воспитание;Культура будущего специалиста;High school;Innovative forms;Education;Culture of the future specialist |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Мазоренко М. О. Культурологічна складова виховання студентської молоді. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2014», вісник виставково-музейного центру, вип. 1., 31 жовтня. Харків: ХНТУСГ, 2014. С. 98-103. |
Короткий огляд (реферат): | У статті обгрунтовується, що у сучасній вищій школі формування і виховання культурної людини є процес оптимального використання теоретичних та практичних нововведень, а також таких, що утворюються на межі теорії та практики. Важливим фактором у формуванні загальної культури майбутнього фахівця, культурної людини є культурологічна підготовка, яка головним чином реалізується в системі вищої освіти. The article proves that the modern University formation and the cultured upbringing of a person is the best process to use theoretical and practical innovations, as well as those that are formed and are on the verge of theory and practice. An important factor in shaping the overall culture of a future specialist, cultured man is a cultural training, which is mainly implemented in the system of higher education. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41968 |
ISBN: | 978-617-619-161-2 |
Розташовується у зібраннях: | STUDIA SLOBOZHANICA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Slobozhanskij gumanitarij_2014-98-103.pdf | 221.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.