Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41524
Назва: Основні принципи управління якістю
Інші назви: Основные принципи управления качеством
Basic principles of managements by quality
Автори: Листопад, І. О.
Кісь, В. М.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Листопад І. О., Кісь В. М. Основні принципи управління якістю. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 148 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2014. С. 395-399
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 148
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуті основні принципи системи управління підприємствами, які шляхом постійного моніторингу і переодичного аналізу мають підтримувати ефективність функціонування з урахуванням змін внутрішніх і зовнішніх чинників. А кожний працівник організації повинен усвідомити свою відповідальність за поліпшення якості продукції.
В статье рассмотренны основные принципы системы управления предприятиями, которые путем постоянного мониторинга и переодичного анализа должны поддерживать эффективность функционирования с учетом изменений внутренних и внешних факторов. А каждый работник организации должен осознать свою ответственность за улучшение качества продукции.
There are the considered basic principles in the article, control system by enterprises that by the permanent monitoring and analysis must support efficiency of functioning taking into account the changes of internal and external factors. And every worker of organization must realize the responsibility for the improvement of quality of products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41524
ISBN: 5-7987-0176 Х
Розташовується у зібраннях:Вип. 148: Механізація сільськогосподарського виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
64_148_2014_МСМ.pdf221.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.