Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41524
Title: Основні принципи управління якістю
Other Titles: Основные принципи управления качеством
Basic principles of managements by quality
Authors: Листопад, І. О.
Кісь, В. М.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Листопад І. О., Кісь В. М. Основні принципи управління якістю. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 148 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2014. С. 395-399
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 148
Abstract: В статті розглянуті основні принципи системи управління підприємствами, які шляхом постійного моніторингу і переодичного аналізу мають підтримувати ефективність функціонування з урахуванням змін внутрішніх і зовнішніх чинників. А кожний працівник організації повинен усвідомити свою відповідальність за поліпшення якості продукції.
В статье рассмотренны основные принципы системы управления предприятиями, которые путем постоянного мониторинга и переодичного анализа должны поддерживать эффективность функционирования с учетом изменений внутренних и внешних факторов. А каждый работник организации должен осознать свою ответственность за улучшение качества продукции.
There are the considered basic principles in the article, control system by enterprises that by the permanent monitoring and analysis must support efficiency of functioning taking into account the changes of internal and external factors. And every worker of organization must realize the responsibility for the improvement of quality of products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41524
ISBN: 5-7987-0176 Х
Appears in Collections:Вип. 148: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
64_148_2014_МСМ.pdf221.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.