Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41438
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шквиря, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-26T07:00:54Z | - |
dc.date.available | 2023-10-26T07:00:54Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Шквиря Н. О. Дослідження факторів споживчої поведінки на ринку сиру. Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8–10 жовтня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 140-141. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41438 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження факторів споживчої поведінки на ринку сиру | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Маркетинг ХХІ століття: виклики змін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marketynh_ XXI_stolittya_2020_140-141.pdf | 531.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.