Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4143
Title: Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Самойленко, Сергій Олексійович
Отрошко, Наталія Олександрівна
Буряк, Ірина Алімовна
Keywords: якість харчових продуктів;експрес-методи дослідження;аналіз;методи;харчові технології
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Самойленко С. О., Отрошко Н. О., Буряк І. А. Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів: навч. посібник. Х.: ХДУХТ, 2016. 336 с.
Abstract: Посібник призначено для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» Харківського державного університету харчування та торгівлі. Матеріал посібника систематично викладено відповідно до робочої програми дисципліни «Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів». Посібник може бути корисним також спеціалістам, що займаються проблемами якості та безпеки харчової продукції, насамперед працівникам санітарно-епідеміологічних служб, а також усім громадянам України, які цікавляться проблемами якості харчової продукції та здорового способу життя.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4143
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_Kharchova Chemistry_181.pdf6.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.