Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4119
Название: Нутриціологія та харчова безпека
Авторы: Павлоцька, Лариса Федорівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Ключевые слова: енергетична безпека;фізіологія харчування;біохімічні процеси;безпека харчування;нутріціологія;проблеми харчування;раціони;181 Харчові технології
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлоцька Л. Ф., Аксьонова О. Ф., Скуріхіна Л. А. Нутриціологія та харчова безпека: навч. посібник; Харків: ХДУХТ, 2020. 132 с.
Краткий осмотр (реферат): Посібник відповідає робочій програмі дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека», що викладається студентам спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу. Перед кожною лабораторною роботою надано теоретичний вступ, у якому стисло наведено основні поняття, визначення та формули, що дозволить студентам розібратися у прикладних аспектах роботи, що виконується. Посібник також буде корисним студентам інших факультетів та спеціальностей, а також особам, зацікавленим у практичних питаннях нутриціології та харчової безпеки
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4119
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NavchPos.pdf3.25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.