Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4119
Title: Нутриціологія та харчова безпека
Authors: Павлоцька, Лариса Федорівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Keywords: енергетична безпека;фізіологія харчування;біохімічні процеси;безпека харчування;нутріціологія;проблеми харчування;раціони;181 Харчові технології
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлоцька Л. Ф., Аксьонова О. Ф., Скуріхіна Л. А. Нутриціологія та харчова безпека: навч. посібник; Харків: ХДУХТ, 2020. 132 с.
Abstract: Посібник відповідає робочій програмі дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека», що викладається студентам спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу. Перед кожною лабораторною роботою надано теоретичний вступ, у якому стисло наведено основні поняття, визначення та формули, що дозволить студентам розібратися у прикладних аспектах роботи, що виконується. Посібник також буде корисним студентам інших факультетів та спеціальностей, а також особам, зацікавленим у практичних питаннях нутриціології та харчової безпеки
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4119
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NavchPos.pdf3.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.