Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4119
Назва: | Нутриціологія та харчова безпека |
Автори: | Павлоцька, Лариса Федорівна Аксьонова, Олена Федорівна Скуріхіна, Людмила Андрониківна |
Ключові слова: | енергетична безпека;фізіологія харчування;біохімічні процеси;безпека харчування;нутріціологія;проблеми харчування;раціони;181 Харчові технології |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Павлоцька Л. Ф., Аксьонова О. Ф., Скуріхіна Л. А. Нутриціологія та харчова безпека: навч. посібник; Харків: ХДУХТ, 2020. 132 с. |
Короткий огляд (реферат): | Посібник відповідає робочій програмі дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека», що викладається студентам спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу. Перед кожною лабораторною роботою надано теоретичний вступ, у якому стисло наведено основні поняття, визначення та формули, що дозволить студентам розібратися у прикладних аспектах роботи, що виконується. Посібник також буде корисним студентам інших факультетів та спеціальностей, а також особам, зацікавленим у практичних питаннях нутриціології та харчової безпеки |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4119 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NavchPos.pdf | 3.25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.