Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4119
Назва: Нутриціологія та харчова безпека
Автори: Павлоцька, Лариса Федорівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Ключові слова: енергетична безпека;фізіологія харчування;біохімічні процеси;безпека харчування;нутріціологія;проблеми харчування;раціони;181 Харчові технології
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлоцька Л. Ф., Аксьонова О. Ф., Скуріхіна Л. А. Нутриціологія та харчова безпека: навч. посібник; Харків: ХДУХТ, 2020. 132 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник відповідає робочій програмі дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека», що викладається студентам спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу. Перед кожною лабораторною роботою надано теоретичний вступ, у якому стисло наведено основні поняття, визначення та формули, що дозволить студентам розібратися у прикладних аспектах роботи, що виконується. Посібник також буде корисним студентам інших факультетів та спеціальностей, а також особам, зацікавленим у практичних питаннях нутриціології та харчової безпеки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4119
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NavchPos.pdf3.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.