Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41160
Title: Формування процесу інноваційної діяльності підприємства
Authors: Рощупкін, В. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Прядко, О. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Рощупкін В. Є. Формування процесу інноваційної діяльності підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Прядко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41160
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-14.pdf132.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.