Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41134
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАфанасьєва, О. П.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2023-10-22T10:53:58Z-
dc.date.available2023-10-22T10:53:58Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЗапаренко Г. В. Дослідження ринку борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. П. Афанасьєва. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 7.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41134-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження ринку борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-7.pdf132.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.