Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40862
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Грек, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Михайлова, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-17T11:02:12Z | - |
dc.date.available | 2023-10-17T11:02:12Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Михайлова А. В. Інноваційна діяльність як метод подолання кризи. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Д. В. Грек. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 134. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40862 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Інноваційна діяльність як метод подолання кризи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-134.pdf | 127.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.