Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40857
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorОспіщев, В. І.-
dc.contributor.authorЛюбінський, І. В.-
dc.date.accessioned2023-10-17T10:32:41Z-
dc.date.available2023-10-17T10:32:41Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛюбінський І. В. Принципи формування фінансової структури капіталу підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. В. І. Оспіщев. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40857-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПринципи формування фінансової структури капіталу підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aktualni_2012_s_3-133.pdf128.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.