Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40742
Title: Управління рівнем ризику діяльності комерційного банку
Authors: Ісаченко, С. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Лачкова, В. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ісаченко С. С. Управління рівнем ризику діяльності комерційного банку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. В. М. Лачкова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 126.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40742
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-126.pdf129.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.