Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40646
Назва: Організаційно-технологічні особливості виробництва молока та їх вплив на побудову обліку і контролю
Автори: Почтар, О. С.
Науковий керівник : Прохватілов, Ю. Ф.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Почтар О. С. Організаційно-технологічні особливості виробництва молока та їх вплив на побудову обліку і контролю. Ринкова трансформація економіки: стан, проблеми, перспективи: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 9-23 квітня 2012 року; наук. кер. Прохватілов Ю. Ф. Том 2. Харків: ХНТУСГ, 2012. С. 209-213.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40646
Розташовується у зібраннях:Ринкова трансформація економіки: стан, проблеми, перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rynktransf_2012_Tom2_67.pdf539.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.