Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40515
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОспiщев, Вiктор Iванович-
dc.contributor.authorФадєєва, Ганна Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-10-11T09:30:48Z-
dc.date.available2023-10-11T09:30:48Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationФадєєва Г. М. Облiк і аналіз затрат в хлiбопекарських пiдприємствах: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.06.04 – Бухгалтерський облiк, аналiз та аудит; наук. кер. В. І. Оспіщев; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2003. 15 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40515-
dc.description.abstractВ дисертації дослідженні актуальні проблеми удосконалення обліку та аналізу затрат в хлібопекарських підприємствах України. Визначені технологічні та організаційні особливості хлібопекарського виробництва, а також їх вплив на побудову системи обліку та аналізу виробництва та калькулювання собівартості продукції У дисертаційній роботі визначено сутність затрат, розробка рекомендацій щодо удосконалення методології та методики обліку затрат і калькулювання собівартості продукції в сучасних умовах, в тому числі за допомогою компютеризації. Отримано економіко-математичну модель рівня затрат на виробництво та реалізацію продукції та запропоновано на її основі методику прогнозування затратuk_UA
dc.description.abstractActual problems of the accounting improvement, economic analysis of the industrial expenses and cost estimation of the productions are studied in the scientific research taking large-scale bakery enterprises of Ukraine as the example. Organizational and tehnological peculiarities of the large-scale bakery enterprises, their influence on the accounting system formation, analysis of the cost estimation of the large-scale bakery enterprises are defined. The essence of cost is defined. A number of recommendations for the improvement of methodics of costs accounting and calculating cost production in contemporary conditions by means of computerization. Economico-mathematical model of costs level at the manufacture and selling the products is gained and methodics of cost forecast is proposed on the basis of this model.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectзатратиuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.subjectпрогнозування затратuk_UA
dc.subjectхлібопекарські підприємстваuk_UA
dc.subjectcostuk_UA
dc.subjectcost estimationuk_UA
dc.subjectaccountuk_UA
dc.subjectanalysisuk_UA
dc.subjectcost prognosisuk_UA
dc.subjectlarge-scale bakery enterprisesuk_UA
dc.titleОблiк і аналіз затрат в хлiбопекарських пiдприємствах: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.06.04 – бухгалтерський облік, аналіз та аудитuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі-
Appears in Collections:08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aref_FADYEYEVA.pdf284.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.