Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40515
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Оспiщев, Вiктор Iванович | - |
dc.contributor.author | Фадєєва, Ганна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-11T09:30:48Z | - |
dc.date.available | 2023-10-11T09:30:48Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Фадєєва Г. М. Облiк і аналіз затрат в хлiбопекарських пiдприємствах: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.06.04 – Бухгалтерський облiк, аналiз та аудит; наук. кер. В. І. Оспіщев; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2003. 15 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40515 | - |
dc.description.abstract | В дисертації дослідженні актуальні проблеми удосконалення обліку та аналізу затрат в хлібопекарських підприємствах України. Визначені технологічні та організаційні особливості хлібопекарського виробництва, а також їх вплив на побудову системи обліку та аналізу виробництва та калькулювання собівартості продукції У дисертаційній роботі визначено сутність затрат, розробка рекомендацій щодо удосконалення методології та методики обліку затрат і калькулювання собівартості продукції в сучасних умовах, в тому числі за допомогою компютеризації. Отримано економіко-математичну модель рівня затрат на виробництво та реалізацію продукції та запропоновано на її основі методику прогнозування затрат | uk_UA |
dc.description.abstract | Actual problems of the accounting improvement, economic analysis of the industrial expenses and cost estimation of the productions are studied in the scientific research taking large-scale bakery enterprises of Ukraine as the example. Organizational and tehnological peculiarities of the large-scale bakery enterprises, their influence on the accounting system formation, analysis of the cost estimation of the large-scale bakery enterprises are defined. The essence of cost is defined. A number of recommendations for the improvement of methodics of costs accounting and calculating cost production in contemporary conditions by means of computerization. Economico-mathematical model of costs level at the manufacture and selling the products is gained and methodics of cost forecast is proposed on the basis of this model. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | затрати | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | собівартість | uk_UA |
dc.subject | прогнозування затрат | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарські підприємства | uk_UA |
dc.subject | cost | uk_UA |
dc.subject | cost estimation | uk_UA |
dc.subject | account | uk_UA |
dc.subject | analysis | uk_UA |
dc.subject | cost prognosis | uk_UA |
dc.subject | large-scale bakery enterprises | uk_UA |
dc.title | Облiк і аналіз затрат в хлiбопекарських пiдприємствах: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.06.04 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі | - |
Appears in Collections: | 08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aref_FADYEYEVA.pdf | 284.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.