Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40122
Название: | Вплив форми перетину бурякової стружки на ефективність процесу екстракції |
Авторы: | Уманцев, Д. С. Фабричнікова, І. А. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Уманцев Д. С., Фабричнікова І. А. Вплив форми перетину бурякової стружки на ефективність процесу екстракції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 12-13 квітня 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 75. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40122 |
ISSN: | 2519-4194 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2018_60.pdf | 295.69 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.