Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40122
Название: Вплив форми перетину бурякової стружки на ефективність процесу екстракції
Авторы: Уманцев, Д. С.
Фабричнікова, І. А.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Уманцев Д. С., Фабричнікова І. А. Вплив форми перетину бурякової стружки на ефективність процесу екстракції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 12-13 квітня 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 75.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40122
ISSN: 2519-4194
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2018_60.pdf295.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.