Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40122
Title: | Вплив форми перетину бурякової стружки на ефективність процесу екстракції |
Authors: | Уманцев, Д. С. Фабричнікова, І. А. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Уманцев Д. С., Фабричнікова І. А. Вплив форми перетину бурякової стружки на ефективність процесу екстракції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 12-13 квітня 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 75. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40122 |
ISSN: | 2519-4194 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2018_60.pdf | 295.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.