Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40122
Title: Вплив форми перетину бурякової стружки на ефективність процесу екстракції
Authors: Уманцев, Д. С.
Фабричнікова, І. А.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Уманцев Д. С., Фабричнікова І. А. Вплив форми перетину бурякової стружки на ефективність процесу екстракції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 12-13 квітня 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 75.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40122
ISSN: 2519-4194
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2018_60.pdf295.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.