Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40051
Название: Січені м'ясні напівфабрикати з рослинною сировиною
Авторы: Ушакова, С. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Ушакова С. В. Січені м'ясні напівфабрикати з рослинною сировиною. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 17-18 травня 2021 р. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 441-442.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40051
ISSN: 2519-4194
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2021_441-442.pdf323.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.