Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Віктор Іванович-
dc.contributor.authorАртьомов, Микола Прокопович-
dc.contributor.authorАнікєєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЦиганенко, Михайло Олександрович-
dc.contributor.authorСировицький, Кирило Геннадійович-
dc.contributor.authorЧигрина, Світлана Андріївна-
dc.date.accessioned2023-09-19T14:01:43Z-
dc.date.available2023-09-19T14:01:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКомплектування оптимальних агрегатів в системах рослинництва. Експлуатація машин і обладнання : метод. вказівки № 2 до виконання практ. робіт студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навч. ОПП «Агроінженерія» спец. 208 Агроінженерія; ДБТУ ; уклад.: В. І. Мельник, М. П. Артьомов, О. І. Анікєєв, М. О. Циганенко, К. Г. Сировицький, С. А. Чигрина. Харків, 2022. 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39675-
dc.description.abstractМетодичні вказівки включають 2 практичні роботи та список літератури до них. Складено у відповідності з програмою дисципліни «Комплектування оптимальних агрегатів в системах рослинництва. Експлуатація машин і обладнання» для виконання завдань з організації технологічних процесів, оволодіння методами розрахунку експлуатаційних показників роботи агрегатів, які вибрано для заданих умов, з визначенням основних експлуатаційних показників. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання ОПП «Агроінженерія» спеціальності 208 Агроінженерія.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКомплектування оптимальних агрегатів в системах рослинництва. Експлуатація машин і обладнання. № 2uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EMO_KOMPLEKTUVANNYA_2_22.pdf938.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.