Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39631
Title: Сучасні напрями вдосконалення кріообробки харчової сировини
Authors: Петренко, О. В.
Семенюк, Д. П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Петренко О. В., Семенюк Д. П. Сучасні напрями вдосконалення кріообробки харчової сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 61-62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39631
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_61-62.pdf214.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.