Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39616
Title: Підвищення енергоефективності використання обладнання для формування борошняних виробів
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Яцук, А. Л.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Яцук А. Л. Підвищення енергоефективності використання обладнання для формування борошняних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 43-44.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39616
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_43-44.pdf239.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.