Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39604
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorЖеребкін, М. В.-
dc.date.accessioned2023-09-19T08:10:49Z-
dc.date.available2023-09-19T08:10:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Дослідження впливу теплопровідності вологої сировини на характер перебігу ЗТП-сушіння. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 25-26.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39604-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу теплопровідності вологої сировини на характер перебігу ЗТП-сушінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_25-26.pdf280.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.