Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2015
Випуск 1 (21)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 56 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Вивчення процесів кріомеханохімії високомолекулярних і низькомолекулярних нанокомплексів грибів шампіньйонів під час їх кріообробки з використанням рідкого азоту
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Маціпура, Тетяна Сергіївна
;
Кись, Валерія Валеріївна
2015
Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Радченко, Людмила Олексіївна
;
Соколова, Лора Михайлівна
;
Юр’єва, Ольга Олексіївна
;
Берестова, Аделіна Анатоліївна
2015
Технологія тонізуючих нанонапоїв на основі молочної сироватки, збагачених кріопастами з овочів і фітоекстрактами
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Абрамова, Тетяна Сергіївна
;
Берестова, Аделіна Анатоліївна
;
Топоркова, Катерина Валеріївна
2015
Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички
Кондратюк, Наталія Вячеславівна
;
Большакова, Валентина Леонтіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Пивоваров, Євген Павлович
2015
Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2015
Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних заморожених
Янчева, Марина Олександрівна
2015
Аналітична характеристика мембранної обробки рідких високомолекулярних систем
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Мазняк, Захар Олександрович
;
Гузенко, Василь Володимирович
2015
Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи
Степанькова, Галина Вячеславівна
2015
Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача
Ботштейн, Белла Борисівна
;
Чорна, Ніна Вікторівна
2015
Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Сардаров, Азіз Мурадович
Discover
Author
3
Захаренко, Віталій Олександрович
3
Павлюк, Раїса Юріївна
3
Погарська, Вікторія Вадимівна
3
Терешкін, Олег Георгійович
3
Черевко, Олександр Іванович
2
Берестова, Аделіна Анатоліївна
2
Борисова, Аліна Олексіївна
2
Головко, Микола Павлович
2
Головко, Тетяна Миколаївна
2
Горєлков, Дмитро Вікторович
.
next >
Subject
5
quality
4
качество
4
якість
3
drying
2
biological value
2
educational process
2
heat treatment
2
losses
2
nanostructured puree
2
organoleptic characteristics
.
next >
Has File(s)
56
true