Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39359
Назва: Вплив тривалості лущення на одержання цілої крупи із зерна пшениці полби
Автори: Любич, В. В.
Лещенко, І. А.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Любич В. В., Лещенко І. А. Вплив тривалості лущення на одержання цілої крупи із зерна пшениці полби. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 7-8 травня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 246-249.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39359
ISSN: 2519-4194
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2020_145.pdf343.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.