Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39306
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДобровольська, О. В.-
dc.date.accessioned2023-09-13T05:26:39Z-
dc.date.available2023-09-13T05:26:39Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДобровольська О. В. Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологій. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 331-332.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39306-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_331-332.pdf106.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.