Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39288
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГірінова, Л. В.-
dc.contributor.authorСибірякова, І. Г.-
dc.date.accessioned2023-09-12T10:53:20Z-
dc.date.available2023-09-12T10:53:20Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationГірінова Л. В., Сибірякова І. Г. Технології cloud computing у дистанційній освіті під час формування комунікативної компетентності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 356-357uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39288-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнформаційні технології в науці та навчальному процесі;Секція 16-
dc.titleТехнології cloud computing у дистанційній освіті під час формування комунікативної компетентностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-356-357.pdf298.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.