Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39250
Title: Інформаційні технології як інноваційна складова вдосконалення облікового процесу підприємства
Authors: Шара, О. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Сідорова, Т. О.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шара О. І. Інформаційні технології як інноваційна складова вдосконалення облікового процесу підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Т. О. Сідорова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 116.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39250
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-116.pdf129.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.