Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2017
Випуск 2 (26)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм
Постнов, Геннадій Михайлович
;
Червоний, Віталій Миколайович
;
Челомбітько, Віталій Олександрович
;
Постнова, Ольга Миколаївна
Discover
Author
1
Постнов, Геннадій Михайлович
1
Постнова, Ольга Миколаївна
1
Челомбітько, Віталій Олександрович
1
Червоний, Віталій Миколайович
Subject
1
baking forms
1
disperse phase
1
emulsion
1
lubrication
1
size
1
ultrasound
1
vegetable oil
1
дисперсна фаза
1
дисперсная фаза
1
емульсія
.
next >
Date issued
1
2017
Has File(s)
1
true