Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3919
Назва: Харчова хімія. Мінеральні речовини
Автори: Аксьонова, О. Ф.
Пілюгіна, І. С.
Мурликіна, Н. В.
Кононенко, Л. В.
Ключові слова: 181 Харчові технології;мінеральні речовини;макроелементи;мікроелементи;електрохімічні методи;спектроскопічні;хімія d-елементів
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Харчова хімія. Мінеральні речовини: навч. посібник. О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко. Електрон. дані. Х. : ХДУХТ, 2021. 1 електрон. опт. диск (CD-ROM); 12 см. Назва з тит. екрана. 193 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить основні відомості про хімічні властивості мікро- і макроелементів і біологічну роль переважної більшості з них. Висвітлено інформацію з питань дефіциту та надлишку вживання певного мікро- і макроелемента і стану організму людини за таких випадків. Особливу увагу приділено хімічному аналізу мікро- і макроелементів. Посібник складено згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Він відповідає робочій програмі дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1», що викладається студентам Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу Харківського державного університету харчування та торгівлі. Посібник також буде корисним для студентів інших факультетів і спеціальностей та осіб, зацікавлених у вирішенні практичних питань хімічного аналізу харчових систем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3919
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
FOOD CHEMISTRY_21.pdf5.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.