Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39158
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКовінько, О. С.-
dc.contributor.authorСавін, М. В.-
dc.date.accessioned2023-09-10T08:55:07Z-
dc.date.available2023-09-10T08:55:07Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСавін М. В. Формування заходів із підвищення ефективності управління персоналом підприємства за сучасних умов. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. С. Ковінько. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39158-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleФормування заходів із підвищення ефективності управління персоналом підприємства за сучасних умовuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-92.pdf127.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.