Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39118
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСмольнякова, Н. М.-
dc.contributor.authorПерадзе, К. А.-
dc.date.accessioned2023-09-08T19:07:23Z-
dc.date.available2023-09-08T19:07:23Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПерадзе К. А. Посткризові тенденції розвитку споживчого ринку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Н. М. Смольнякова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39118-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПосткризові тенденції розвитку споживчого ринкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-90.pdf127.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.