Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39118
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Смольнякова, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Перадзе, К. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-08T19:07:23Z | - |
dc.date.available | 2023-09-08T19:07:23Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Перадзе К. А. Посткризові тенденції розвитку споживчого ринку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Н. М. Смольнякова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 90. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39118 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Посткризові тенденції розвитку споживчого ринку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-90.pdf | 127.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.