Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39044
Title: | Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві» |
Authors: | Федак, Н. В. Чорна, Н. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Федак Н. В., Чорна Н. В. Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 275-276. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39044 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_275-276.pdf | 107.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.