Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39044
Title: Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві»
Authors: Федак, Н. В.
Чорна, Н. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Федак Н. В., Чорна Н. В. Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 275-276.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39044
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_275-276.pdf107.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.