Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39044
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorЧорна, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-09-08T06:27:46Z-
dc.date.available2023-09-08T06:27:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationФедак Н. В., Чорна Н. В. Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 275-276.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39044-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗабезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_275-276.pdf107.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.