Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2018
Випуск 1 (27)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
2018
Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Кошель, Олена Юріївна
Discover
Author
2
Бідюк, Дмитро Олегович
1
Душенок, Дмитро Костянтинович
1
Кошель, Олена Юріївна
Subject
2
міцність гелю
2
прочность геля
1
animal protein
1
gel
1
gel strength
1
konjac gum
1
polysaccharides
1
strength of the gel
1
structure formation
1
xanthan gum, tara gum
.
next >
Date issued
2
2018
Has File(s)
2
true