Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38887
Название: Аналіз систем управління безпекою продуктів харчування
Авторы: Лавриненко, І. І.
Лук'яненко, О. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Лавриненко І. І., Лук'яненко О. В. Аналіз систем управління безпекою продуктів харчування. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 4 квітня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 213.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38887
ISSN: 2519-4194
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APК_T2_2019_131.pdf469.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.