Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.date.accessioned2023-09-05T06:31:07Z-
dc.date.available2023-09-05T06:31:07Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОнищенко В. М. Оцінювання знань студентів при викладанні дисципліни «Пакування харчових продуктів галузі». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 243-244.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38874-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОцінювання знань студентів при викладанні дисципліни «Пакування харчових продуктів галузі»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_243-244.pdf108.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.