Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38848
Title: Підготовка практико-орієнтованих фахівців для харчової індустрії. Виклики сьогодення
Authors: Ласкаєв, О. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ласкаєв О. М. Підготовка практико-орієнтованих фахівців для харчової індустрії. Виклики сьогодення. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 259-260
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38848
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-260-261.pdf132.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.