Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38836
Title: Формування конкурентоспроможності підприємства на засадах сталого розвитку
Authors: Бабика, В. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Бабика В. О. Формування конкурентоспроможності підприємства на засадах сталого розвитку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 240-241
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38836
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-241-242.pdf132.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.